Jarní výlety

Blaník 2000:
Tradiční blanický výlet je spojený s přivítáním jara. Pak je ale nutné, aby vůbec bylo co vítat. Mezi zbytky sněhu to na jaro zatím příliš nevypadalo. Volali jsme jaro jako zběsilí, chtěli jsme i obětovat sličnou pannu. To poslední se nezdařilo, neboť mezi námi nebyla jediná dívka, která by byla svolná k oběti a současně ještě panna. Inu, roční období jsou náročná!
Tajný výlet čili hledání ztracené Sněhurky:
Jednoho krásného dne se Radečkovi a Bubovi dostal do ruky přísně tajný dokument s pokyny, co dělat v případě jaderné války. Nikdo neví, jak k němu přišli, každopádně ani bychom nevěděli, co dokument obsahuje, nebýt dovětku že kromě jaderné války lze obálku otevřít také v případě ztráty Sněhurky. A protože jsme se shodli, že mezi námi žádná Sněhurka není, přistoupili jsme k druhému případu a obálku otevřeli. Asi jsme to neměli dělat. Pokyny neobsahovaly nic jiného než běhat z místa na místo, přes Václavák a Hlavní nádraží do Šmudlova nad Sázavou a dále do Českého Šternberka. Na každém místě jsme se měli pak rozhlédnout, zda se tam Sněhurka někde neometá. Nechci odhadovat, jak by to dopadlo v případě jaderné války...
Velikonoční výlet do Liběchova:
Výlet to byl pomenší, sešlo se nás jen pět, čistě pánská jízda. Z toho posledního pak vyplynulo pár věcí jako třeba Radečkovo nikým nekažené skladatelské opojení, svými písněmi nás obšťastňoval skoro celou cestu. Nebo také fakt, že příliš photek zde nenajdete.


Kontakt

email info (zavináč) prase.cz
pošta Matematický korespondenční seminář
KAM MFF UK
Malostranské náměstí 25
118 00   Praha 1

Organizátoři

mff

Matematický korespondenční seminář je organizovaný studenty Matematicko-fyzikální fakulty UK pod záštitou Informatického ústavu UK a Oddělení propagace a mediální komunikace MFF UK.

Partneři

pix
Realizace projektu byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy